Ana Kastelic - Psihoterapevtka

Ana Kastelic

Spoznajte Ano Kastelic, direktorico spletnega portala spoznaj.si in specialistko sistemske psihoterapije, ki je diplomirala iz psihoterapevtske znanosti na Univerzi Sigmunda Freuda v Ljubljani. Ana trenutno zaključuje magistrski študij in je predana uporabi na dokazih temelječih praks, da bi svojim strankam pomagala premagovati izzive in dosegati njihove cilje.

Dela pod supervizijo doc. dr. Leje Šugman Bohinc, certificirane sistemske terapevtke, učeče se terapevtke in supervizorke, ter pod supervizijo certificirane umetnostne terapevtke Irene Valdez in SFU Ljubljana.

Ana je opravila usposabljanje iz čuječnosti - tehnike meditacijske terapije, ima pa ogromno izkušenj z delom z otroki, vključno z otroki z motnjami avtističnega spektra. Je članica Evropske zveze za družinsko psihoterapijo (EFTA).

Ana je znana po tem, da je pri delu z ljudmi izjemno dostopna in topla oseba, pri svojem terapevtskem delu pa se zavzema za popolno zaupnost in anonimnost. Pri vseh srečanjih se drži striktnega etičnega kodeksa.

V prostem času Ana uživa v pohodništvu z družino in svojo psičko Nubo. Ana ceni pomen samoraziskovanja in osebne rasti, zato je opravila več let intenzivne individualne terapije, da bi spoznala sebe, svoj svet in svet, ki se prepleta z odnosi.

Preberite naše
znanstveno podprte objave

Kaj je depresija?

Kaj je depresija?  

Odkrijte učinkovite načine za obvladovanje in zdravljenje depresije

Zakaj partnerji varajo?

Zakaj partnerji varajo?

Vse o nezvestobi in kako odpraviti bolečino zaradi prevare v vašem odnosu

Kaj je anksioznost?

Kaj je anksioznost?

Naučite se učinkovitih tehnik za obvladovanje anksioznosti oziroma tesnobe

Je vajino razmerje hladno?

Je vajino razmerje hladno?

Vse o partnerskem odnosu, pomenu komunikacije in pogostih vzrokih toksičnega razmerja

Kaj je psihoterapija?

Kaj je psihoterapija?

Pridobite samozavedanje čustev in osebnostno rast s psihoterapijo

Ste se znašli
v duševni stiski?

Psihoterapija vam lahko zagotovi podporo in orodja, ki jih potrebujete za obvladovanje čustev in izboljšanje splošnega počutja.

Odgovorili bomo v roku 12-24 ur.

Psihoterapija Spoznaj

Vse pravice pridržane © 2023 Psihoterapija Spoznaj