O nas

Dobrodošli na naši spletni strani, ki je glavna destinacija za rešitve duševnega zdravja in psihoterapije v Sloveniji. 


Naše poslanstvo je zagotoviti najboljšo zasebno psihoterapevtsko prakso v državi in postati prvi vir informacij o duševnem zdravju. Posvečamo se pomoči posameznikom, družinam, mladim, skupnostim in zaposlenim v podjetjih. 


Naš glavni cilj je zagotavljanje najboljše psihoterapevtske prakse za osebe v stiski, hkrati pa si prizadevamo, da slovencem približamo psihoterapijo in razbijemo stigme ter predsodke okrog duševnega zdravja. 


Kot ekipa strokovnjakov za posamezna področja si prizadevamo ostajati na tekočem z najnovejšimi znanstvenimi raziskavami in razvojem na tem področju. Pri pisanju vsebin uporabljamo najnovejše znanstvene članke in prakse, ki temeljijo na dokazih, ter zagotavljamo, da so naše vsebine natančne in zanesljive. Več o našem ureniškem postopku si lahko preberete na tej povezavi


V Psihoterapiji Spoznaj cenimo anonimnost, diskretnost in varstvo osebnih podatkov naših spletnih obiskovalcev in klientov, ki se odločijo za terapije, delavnice ali druge oblike duševne pomoči. Vaših podatkov ne bomo nikoli posredovali nikomur drugemu, razen, če presodimo, da potrebujete nenadno pomoč – v tem primeru bomo vaš kontakt posredovali psihoterapevtu ali instituciji, pri kateri (ali kateremu) smo mnenja, da vam bo uspela priskočiti na pomoč. Zavezani smo k ohranjanju najvišjih standardov zaupnosti


Poleg naše močne uredniške ekipe in strogega postopka pregledovanja vsebin, ki so objavljene, smo ponosni tudi na naše visoko usposobljene in izkušene psihoterapevte. Naša ekipa je predana zagotavljanju najvišje ravni oskrbe in podpore našim klinetom – z nameni hitrejšega doseganja vaših ciljev in izboljšanja duševnega počutja.

Če vi ali nekdo, ki ga poznate, doživlja simptome duševne stiske, se brez oklevanja obrnite na nas. Tukaj smo, da vam pomagamo pridobiti podporo, ki jo potrebujete za premagovanje izzivov in doseganje ciljev. 

Zahvaljujemo se vam, da ste izbrali spoznaj.si kot vir zanesljivih in z dokazi podprtih informacij o psihoterapiji in duševnem zdravju. 


Upamo, da se vam bo naše spletno mesto zdelo koristno in informativno, ter pozdravljamo vaše povratne informacije in predloge. Skupaj si lahko prizadevamo za svetlejšo in bolj izpolnjujočo prihodnost za vse.

Preberite naše
znanstveno podprte objave

Kaj je depresija?

Kaj je depresija?  

Odkrijte učinkovite načine za obvladovanje in zdravljenje depresije

Zakaj partnerji varajo?

Zakaj partnerji varajo?

Vse o nezvestobi in kako odpraviti bolečino zaradi prevare v vašem odnosu

Kaj je anksioznost?

Kaj je anksioznost?

Naučite se učinkovitih tehnik za obvladovanje anksioznosti oziroma tesnobe

Je vajino razmerje hladno?

Je vajino razmerje hladno?

Vse o partnerskem odnosu, pomenu komunikacije in pogostih vzrokih toksičnega razmerja

Kaj je psihoterapija?

Kaj je psihoterapija?

Pridobite samozavedanje čustev in osebnostno rast s psihoterapijo

Ste se znašli
v duševni stiski?

Psihoterapija vam lahko zagotovi podporo in orodja, ki jih potrebujete za obvladovanje čustev in izboljšanje splošnega počutja.

Odgovorili bomo v roku 12-24 ur.

Psihoterapija Spoznaj

Vse pravice pridržane © 2023 Psihoterapija Spoznaj