Pogoji poslovanja

Izjava

Informacije na tem spletnem mestu so namenjene le splošnim informacijam in ne nadomeščajo strokovnega zdravniškega nasveta, diagnoze ali zdravljenja.

Če imate kakršnakoli vprašanja ali pomisleke glede svojega telesnega ali duševnega zdravja, se obrnite na usposobljenega zdravstvenega delavca. Nikakor ne zanemarite strokovnega zdravniškega nasveta ali odlašajte z njegovo uporabo zaradi nečesa, kar ste prebrali na tem spletnem mestu.

Omejitev odgovornosti

Lastnik tega spletnega mesta v nobenem primeru ne odgovarja za kakršno koli škodo, ki bi nastala zaradi uporabe tega spletnega mesta ali informacij na njem. To med drugim vključuje posredno, naključno, posledično ali kazensko škodo.

Politika zasebnosti in varstvo podatkov

Spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da jo bomo varovali. Več o naši politiki zasebnosti in varovanju osebnih podatkov, si lahko preberete na tej povezavi.

 

Piškotki

Na tem spletnem mestu lahko uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in spremljanje vzorcev uporabe. Če ne želite uporabljati piškotkov, jih lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Več o piškotkih na tem spletnem portalu, si lahko preberete na tej povezavi.

Spremembe pogojev

Pridržujemo si pravico, da kadar koli in brez predhodnega obvestila posodobimo ali spremenimo te pogoje. Vaša odgovornost je, da redno pregledujete te pogoje in določila za morebitne spremembe. Nadaljnja uporaba tega spletnega mesta po morebitnih spremembah pomeni, da se strinjate s spremenjenimi pogoji.

Pravno sporočilo

Te pogoje in vašo uporabo tega spletnega mesta ureja slovenska zakonodaja. Vsi pravni postopki, ki izhajajo iz teh pogojev ali so povezani s temi Pogoji ali uporabo tega spletnega mesta, se vodijo izključno pred sodišči v Sloveniji.

Sprejemanje pogojev in določil

S tem, ko uporabljate to spletno mesto, se strinjate s temi splošnimi pogoji. Če se s temi pogoji ne strinjate, tega spletnega mesta ne uporabljajte. Vaša nadaljnja uporaba tega spletnega mesta po objavi sprememb teh pogojev, se bo štela za vaš sprejem teh sprememb.

Uvod

Z uporabo naše spletne strani https://spoznaj.si/ ste v celoti sprejeli pogoje uporabe. Če se ne strinjate s temi pogoji ali katerim koli delom teh pogojev, našega spletnega mesta ne smete uporabljati.

Licenca za uporabo spletnega mesta

Če ni navedeno drugače, smo mi ali naši izdajatelji licenc lastniki pravic intelektualne lastnine spletnega mesta in gradiva na spletnem mestu. Ob upoštevanju spodaj navedene licence so vse te pravice intelektualne lastnine pridržane.

Strani s spletnega mesta si lahko ogledate, prenesete samo za namene predpomnjenja in natisnete za lastno uporabo, ob upoštevanju omejitev, določenih spodaj in drugje v teh pogojih.

Ne smete:

  • Ponovno objavljati gradiva s tega spletnega mesta (vključno s ponovno objavo na drugem spletnem mestu);
  • Prodajati, dajati v najem ali podlicencirati gradiva s tega spletnega mesta;
  • Javno prikazovati gradiva s spletnega mesta;
  • Razmnoževati, podvajati, kopirati ali kako drugače izkoriščati gradiva na našem spletnem mestu v komercialne namene;
  • Urejati ali kako drugače spreminjati katerega koli gradiva na spletnem mestu; ali
  • Ponovno distribuirati gradiva s tega spletnega mesta, razen vsebine, ki je posebej in izrecno na voljo za ponovno distribucijo. Če je vsebina izrecno na voljo za nadaljnjo distribucijo, jo lahko razširjate samo znotraj svoje organizacije.


Če so vam na voljo prijavni podatki za dostop do omejenih območij našega spletnega mesta ali drugih vsebin ali storitev, morate zagotoviti, da so prijavni podatki vedno zaupni.

Sprejemljiva uporaba

Našega spletnega mesta ne smete uporabljati na noben način, ki povzroča ali bi lahko povzročil škodo na spletnem mestu ali poslabšanje razpoložljivosti ali dostopnosti spletnega mesta; ali na noben način, ki je nezakonit, nezakonit, goljufiv ali škodljiv, ali v povezavi z nezakonitim, nezakonitim, goljufivim ali škodljivim namenom ali dejavnostjo.

Našega spletnega mesta ne smete uporabljati za kopiranje, shranjevanje, gostovanje, prenos, pošiljanje, uporabo, objavo ali distribucijo kakršnega koli gradiva, ki vsebuje (ali je povezano s) vohunsko programsko opremo, računalniški virus, trojanskega konja, črva, program za beleženje pritiskov tipk, rootkit ali drugo zlonamerno računalniško programsko opremo.

Izjava o zavrnitvi jamstev


Spletno mesto je na voljo na podlagi "kot je" in "kot je na voljo". Ne dajemo nobenih izrecnih ali implicitnih zagotovil glede delovanja spletnega mesta ali informacij, vsebine, gradiva ali izdelkov, vključenih na spletnem mestu. V obsegu, ki ga dovoljuje zakon, zavračamo vsa izrecna ali implicitna jamstva, med drugim tudi implicitna jamstva o primernosti za prodajo in ustreznosti za določen namen. Ne bomo odgovorni za kakršno koli škodo, ki bi nastala zaradi uporabe spletnega mesta, med drugim za neposredno, posredno, naključno, kazensko in posledično škodo.


Omejitev odgovornosti


Ne bomo odgovorni za kakršno koli škodo, ki izhaja iz uporabe spletnega mesta, vključno z neposredno, posredno, naključno, kazensko in posledično škodo, vendar ne omejeno nanjo.


Pristojno pravo


Te pogoje in vašo uporabo spletnega mesta urejajo in razlagajo zakoni države, v kateri je spletno mesto nameščeno.


Spremembe pogojev in določil


Pridržujemo si pravico, da kadar koli spremenimo te pogoje in določila. Vse spremembe bodo objavljene na tej strani, zato ste dolžni redno preverjati spremembe na tej strani. Nadaljnja uporaba spletnega mesta po morebitnih spremembah pomeni, da se strinjate z novimi pogoji in določili.


Celotna pogodba


Ti pogoji predstavljajo celoten sporazum med vami in nami v zvezi s spletnim mestom in nadomeščajo vsa predhodna ali sočasna sporočila in predloge, ustne ali pisne.


Odpoved


Odpoved kateremu koli pogoju teh pogojev se ne šteje za nadaljnjo ali trajno odpoved takemu pogoju ali kateremu koli drugemu pogoju.


Zaključek


Vi ali mi lahko kadar koli prekinemo vaš dostop do spletnega mesta, z razlogom ali brez njega, z obvestilom ali brez njega. Ob prekinitvi vaša pravica do dostopa do spletnega mesta takoj preneha.

Kontakt

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na urednistvo@spoznaj.si 

Preberite naše
znanstveno podprte objave

Kaj je depresija?

Kaj je depresija?  

Odkrijte učinkovite načine za obvladovanje in zdravljenje depresije

Zakaj partnerji varajo?

Zakaj partnerji varajo?

Vse o nezvestobi in kako odpraviti bolečino zaradi prevare v vašem odnosu

Kaj je anksioznost?

Kaj je anksioznost?

Naučite se učinkovitih tehnik za obvladovanje anksioznosti oziroma tesnobe

Je vajino razmerje hladno?

Je vajino razmerje hladno?

Vse o partnerskem odnosu, pomenu komunikacije in pogostih vzrokih toksičnega razmerja

Kaj je psihoterapija?

Kaj je psihoterapija?

Pridobite samozavedanje čustev in osebnostno rast s psihoterapijo

Ste se znašli
v duševni stiski?

Psihoterapija vam lahko zagotovi podporo in orodja, ki jih potrebujete za obvladovanje čustev in izboljšanje splošnega počutja.

Odgovorili bomo v roku 12-24 ur.

Psihoterapija Spoznaj

Vse pravice pridržane © 2023 Psihoterapija Spoznaj