Objavljeno: April 14, 2022
Posodobljeno: Januar 8, 2023

Psihoterapija Celje

Psihoterapija Celje

Objavljamo seznam šestih preverjenih psihoterapevtov, njihovih storitev in cen, ki so vam na voljo v Celju.

Hitri seznam

1. Psihoterapija Selčan

Certificirana psihoterapevtka z izobrazbo propedevtike na renomirani Univerzi Sigmund Freud v Ljubljani.

Vse o psihoterapiji: Kaj je psihoterapija?

Ima 7 let delovnih izkušenj, pridružena je tudi številnim psihoterapevtskim organizacijam. Cena uvodnega srečanja je 20 EUR, za vsako nadaljnjo uro terapije pa boste odšteli 50 EUR. 

Psihoterapija Klavdija Blažič

Ste v duševni stiski in potrebujete terapevta v Celju?

Oddajte povpraševanje in diskretno vas bomo povezali z zanesljivim psihoterapevtom.

Odgovorimo v roku 2-3 ur

2. Klavdija Blažič

Psihoterapija Klavdija Blažič

Psihoterapevtka specializirana iz geštalt psihoterapije, ki vam bo pomagala pri povečanju zavedanja sebe in sveta okoli sebe.

Preverite: Kaj je geštalt psihoterapija?

Nudi storitev individualnega psihoterapevtskega svetovanja v Celju ali preko spleta. Cene storitev so po dogovoru. 

3. Luka Agrež

Psihoterapija Luka Agrež

Luka Agrež je certificiran psihodinamski psihoterapevt, ki nudi psihoterapevtske storitve v Celju. Je član številnih psihoterapevtskih združenj in ima svojo psihoterapevtsko prakso, hkrati pa dela v Društvu Projekt Človek.

Cena uvodnega srečanja je 50 EUR, enak znesek pa boste odšteli tudi vsako nadaljnjo individualno uro. V primeru, da se želite odločiti za psihoterapijo s partnerjem ali partnerico, boste za uro odšteli 70 EUR.

Več: Zakaj na partnersko terapijo?

V kolikor se želite pridruž iti skupinski terapiji, boste odšteli 30 EUR.

4. Reka Življenja - Marjana Velikanje

Reka Življenja Psihoterapija

Psihoterapevtka se ponaša z bogato zgodovino izobraževanja pri priznanih posameznikih in institucijah. Je članica Društva za sistemsko psihoterapijo v Sloveniji in članica Komisije za podeljevanje evropskih diplom pri SKZP.

Za uvodno uro boste odšteli 50 EUR, enaka je cena za vsak nadaljnji individualni obisk. Za partnersko psihoterapijo boste odšteli 70 EUR (90 minut), za družinsko psihoterapijo 80 EUR (90 minut).  

5. Psihoterapija Voglar - Damijana Voglar

Reka Življenja Psihoterapija

Psihoterapevtka Damijana Voglar se ponaša z več kot 30 leti dela na področju psihološkega svetovanja in 25 let izkušenj na področju psihoterapije.

Gospa Voglar se ponaša z znanjem psihodiagnostike, ki se ukvarja z ugotavljanjem vašega duševnega stanja in postavljanja osebnih duševnih ciljev. Sprejema individualna srečanja, psihoterapijo za pare, družine in tudi mladostnike. Ponuja tudi storitev hipnoze in hipnoterapije. Cene storitev so po dogovoru.

Predlagano: Psihoterapija za mladostnike 

6. Institut Sensus - Staš Žnidar

Institut Senus Psihoterapija

V psihoterapevtskem inštitutu Sensus lahko pridobite 30 minutno brezplačno svetovanje. Izvaja ga Staš Žnidar, ki je dokončal magistrski študij zakonskih in družinskih študij. Je tudi član Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije. Deluje po modelu relacijske in zakonske terapije, ki jo je razvil dddr. Christian Gostenčnik.

Vse o zakonski terapiji: Kaj je zakonska terapija?

V kolikor bi želeli obiskovati psihoterapijo pri Institutu Sensus, boste za 50 minutno srečanje odšteli 55 EUR. Možno je tudi povabilo psihoterapevta za izvedbo interaktivne delavnice oziroma seminarja, namenjenega ustanovam in podjetjem. Srečanja lahko potekajo v Celju in v Ljubljani.

7. Psihoterapija izven Celja

V kolikor s predlaganimi ponudniki v Celju niste zadovoljni, si lahko ogledate ponudnike psihoterapevtskih storitev v katerem izmed bližnjih mest:

  1. Slovenjske Konjice 
  2. Žalec 
  3. Šentjur 
  4. Ljubljana 

Ponujamo vam tudi možnost izbire psihoterapije na daljavo oziroma online psihoterapije z našimi najboljšimi psihoterapevti v Sloveniji. Za uvodno srečanje preko spleta nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca in v najkrajšem možnem času vas bomo povezali s katerim izmed naših priznanih psihoterapevtov.

Zemljevid Celje

Ste v duševni stiski in potrebujete terapevta v Celju?

Oddajte povpraševanje in diskretno vas bomo povezali z zanesljivim psihoterapevtom.

Odgovorili bomo v roku 2-3 ur

Avtorica objave: Ana Kastelic, BA. pth.

Deli objavo z nekom, ki jo potrebuje

Psihoterapija Spoznaj

Vse pravice pridržane © 2023 Psihoterapija Spoznaj