Objavljeno: April 17, 2022
Posodobljeno: Januar 9, 2023

Psihoterapija Koper

Psihoterapija Koper

Objavljamo seznam desetih preverjenih psihoterapevtov, njihovih storitev in cen, ki so vam na voljo v mestu Koper.

Hitri seznam

1. Natalija Muzica Ambrožič

Natalija je sistemska psihoterapevtka s končanim študijem na priznani Univerzi Sigmund Freud v Ljubljani pod mentorstvom mag. Mirana Možine, dr. med.

Predlagano: Kaj je sistemska psihoterapija?

Naročite se lahko na individualno psihoterapijo (60 EUR), partnersko psihoterapijo (80 EUR) in družinsko psihoterapijo (80 EUR). Za uvodni pogovor boste odšteli 50 EUR. Psihoterpevtka ima zaključeno dodatno izobraževanje iz psihoterapije za otroke in mladostnike na SFU Ljubljana.

Izboljšajte razmerje s partnersko terapijo: Kaj je partnerska terapija?

Leta 2017 je pridobila tudi diplomo iz medicinske hipnoze pod vodstvom dr. Marjana Pajntarja iz Društva za medicinsko hipnozo Slovenije.

Zemljevid Koper

Ste v duševni stiski in potrebujete terapevta v Kopru?

Oddajte povpraševanje in diskretno vas bomo povezali z zanesljivim psihoterapevtom.

Odgovorili bomo v roku 2-3 ur

2. Psihoterapija Podnar - Špela Podnar

Špela Podnar je specializantka transakcijsko analitične psihoterapije. Je članica Slovenskega društva za integrativno psihoterapijo in transakcijsko analizo (SINTA) in članica Slovenske krovne zveze za psihoterapijo (SKZP).

Za uro uvodnega srečanja (60 minut) boste odšteli 50 EUR, za vsako nadaljnjo individualno uro (50 minut) pa 50 EUR. Individualne psihoterapije se lahko udeležite v živo ali preko spleta. Ponuja tudi možnost priključitve skupinski psihoterapiji (90 minut), za katero boste odšteli 25 EUR.

Psihoterapija Podnar - Špela Podnar

3. Petra Furlan Dodič

Petra je specializantka psihodinamske psihoterapije z več kot 20 letnimi delovnimi izkušnjami pri delu z ljudmi. Je članica Evropskega združenja psihoanalitičnih pristopov - Slovenija (EZPPS) in Centra za psihoterapijo in psihosocialno pomoč Koper.

Individualno srečanje traja 50 minut (50 EUR), nudi pa tudi psihološko svetovanje (50 EUR), psihološko testiranje (250 EUR) in coching (100 EUR).

Petra Furlan Dodič

4. Damjana Jurman

Damjana Jurman je specializantka geštalt psihoterapije z 8 let delovnih izkušenj izvajanja psihoterapije. Pridružena je Slovenskemu društvu za geštalt terapijo (SLOGES). Izobraževanje je opravila na inštitutu GiT, ki je akreditiran s strani Evropske zveze za psihoterapijo.

Predlagano: Kaj je geštalt psihoterapija?

Za individualno psihoterapevtsko srečanje v živo ali online boste odšteli 50 EUR. Terapije so možne v slovenskem, hrvaškem in angleškem jeziku.

5. Zala Janežič - analitična psihoterapija

Zala Janežič - analitična psihoterapija

Zala Janežič je univerzitetna diplomirana psihologinja z 10-letnimi delovnimi izkušnjami. Zaključila je tudi izobraževanje s področja razvojno-analitične psihoterapije. Je članica
Združenja psihoterapevtov Slovenije in Slovenskega društva za razvojno analitično psihoterapijo.

Za uvodni razgovor in vsako nadaljnjo individualno srečanje boste odšteli 50 EUR. Nudi tudi storitev podporne psihoterapije in psihološko svetovanje. 

6. Manca Švara

Manca Švara je specializantka psihoterapije - smer Jungovska analiza. Študij je opravila na Mednarodnem združenju za analitično psihologijo IAAP, na Univerzi Sigmund Freud je zaključila izobraževanje psihoterapevtske propedevtike.

Je članica Slovenske zveze za analitično psihologijo (SZAP), Mednarodne zveze za analitično psihologijo (IAAP) in Centra za psihoterapijo in psihosocialno pomoč Koper (CPPK).

Psihoterapijo izvaja v slovenskem, italijanskem in angleškem jeziku. Srečanja so možna v živo ali online, za njih pa boste morali odšteti 50 EUR. 

Zemljevid Koper

Ste v duševni stiski in potrebujete terapevta v Kopru?

Oddajte povpraševanje in diskretno vas bomo povezali z zanesljivim psihoterapevtom.

Odgovorili bomo v roku 2-3 ur

7. Lanimaj - Katja Kozlovič

Lanimaj - Katja Kozlovič

Psihoterapevtka Katja Kozlovič nudi 15 minutni brezplačni psihoterapevtski posvet, kjer bosta skupaj ugotovila kakšne so vaše želje in potrebe. Obiščete jo lahko za individualno, partnersko in družinsko terapijo.

Nudi tudi psihoterapijo za otroke in mladostnike in igralno terapijo za otroke. Dogovorite se lahko tudi za termin psihoterapije na daljavo. Gospa Kozlovič je po izobrazbi diplomirana pedagoginja z bogatimi izkušnjami dela z ljudmi in mladostniki. Za srečanje se lahko dogovorite v Izoli, Kopru in Novi Gorici.

8. Manca Kodrič

Manca Kodrič je certificirana sistemska psihoterapevtka z 12 let delovnimi izkušnjami. Diplomirala je na priznani Univerzi Sigmund Freud v Ljubljani, ima pa tudi šolanje iz področja EMDR terapije za zdravljenje posttravmatskih travm in EFT metode za spopadanje z lastnimi čustvi.

Zaposlena je bila v Ženski svetovalnici kot psihosocialna svetovalka ženskam, ki so bile žrtev nasilja. Izvaja individualno psihoterapijo, ki je lahko v živo ali online (70 EUR), prav tako nudi partnersko terapijo (90 EUR), družinsko psihoterapijo (100 EUR) in skupinsko psihoterapijo (30 EUR).

Več o družinski terapiji: Kaj je družinska terapija?

9. Mojca Benko

Mojca Benko je specializantka psihodinamske psihoterapije. Svojo izobraževanje in diplomo je pridobila na priznani Univerzi Sigmund Freud v Ljubljani.

Opravljenih ima več kot 100 ur individualne in 500 ur skupinske psihoterapije. Za individualno srečanje ali srečanje online boste odšteli 50 EUR.

10. Ritchie - psihoterapevtski center

Ritchie - psihoterapevtski center

V psihoterapevtskem centru Ritchie boste sodelovali z dr. Marjeto Ritchie, dr. znanosti klinične psihologije. Ima bogate izkušnje iz področja dela z ljudmi doma in v tujini. Deluje po principu shema psihoterapije, ki obravnava osebe celostno.

Za individualno psihoterpevtsko srečanje boste odšteli 60 EUR (30-55 minut), enako boste odšteli za partnersko ali družinsko psihoterapijo (90-110 minut). Ponuja tudi možnost online terapije (60 EUR) in obiska na domu, za kar bo potrebno odšteti 120 EUR. 

11. Psihoterapija izven Kopra

V kolikor s predlaganimi ponudniki v Kopru niste zadovoljni, si lahko ogledate ponudnike psihoterapevtskih storitev v katerem izmed bližnjih mest:

  1. Izola 
  2. Piran 
  3. Nova Gorica 

Ponujamo vam tudi možnost izbire psihoterapije na daljavo oziroma online psihoterapije z našimi najboljšimi psihoterapevti v Sloveniji. Za uvodno srečanje preko spleta nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca in v najkrajšem možnem času vas bomo povezali s katerim izmed naših priznanih psihoterapevtov.

Zemljevid Koper

Ste v duševni stiski in potrebujete terapevta v Kopru

Oddajte povpraševanje in diskretno vas bomo povezali z zanesljivim psihoterapevtom.

Odgovorili bomo v roku 2-3 ur

Avtorica objave: Ana Kastelic, BA. pth. 

Deli objavo z nekom, ki jo potrebuje

Psihoterapija Spoznaj

Vse pravice pridržane © 2023 Psihoterapija Spoznaj