Objavljeno: April 17, 2022
Posodobljeno: Januar 9, 2023

Psihoterapija Kranj

Psihoterapija Kranj

Objavljamo seznam sedmih preverjenih psihoterapevtov, njihovih storitev in cen, ki so vam na voljo v mestu Kranj.

Hitri seznam

1. Ana Rožman

Ana Rožman

Ana Rožman je specializantka integrativne relacijske psihoterapije z univerzitetno izobrazbo sociologije.

Predlagano: Kaj je integrativna psihoterapija?

Ima več kot 10 let delovnih izkušenj pri delu z ljudmi na Centru za socialno delo, Kriznem centru za mlade in pri Zvezi prijateljev mladine Slovenija. Je članica Slovenskega društva za integrativno psihoterapijo in transakcijsko analizo. Opravljen ima tudi trening čuječnosti.

Več o čuječnosti: Kaj je čuječnost?

Uvodno individualno srečanje traja 90 minut (50 EUR), vsako nadaljnje srečanje pa traja 60 minut (50 EUR). 

Zemljevid Kranj

Ste v duševni stiski in potrebujete terapevta v Kranju?

Oddajte povpraševanje in diskretno vas bomo povezali z zanesljivim psihoterapevtom.

Odgovorili bomo v roku 2-3 ur

2. Zaupam - Melita Pretnar Silvester

Melita Pretnar Silvester ima več kot 20 let delovnih izkušenj kot zdravnica-psihiatrinja. V okviru lastnega podjetja ZAUPAM nudi psihoterapijo, coaching in svetovanje že 12 let. Pri svojem delu uporablja tehnike kognitivno vedenjske psihoterapije, psihodinamske psihoterapije in hipnoterapije.

Možna so individualna srečanja, partnerska in družinska srečanja ter udeležba na skupinskih psihoterapijah. Cene storitev niso znane.

Izboljšajte svoje partnersko razmerje: Kaj je partnerska psihoterapija?  

3. Anja Kavčič

Anja Kavčič je univerzitetna diplomirana psihologinja in specializantka integrativne psihoterapije. Izobraževanje je opravljala pri Inštitutu za integrativno psihoterapijo in svetovanje. Ponudba storitev in cene niso znane.

4. Brst - Branka Strniša

Pri psihoterapiji Brst boste imeli priložnost pridobivanja psihoterapevtske pomoči s strani Branke Strniša, ki pri svojem delu uporablja vedenjsko kognitivno terapijo in medicinsko hipnozo. Je članica Društva psihologov Slovenije, Društva za vedenjsko in kognitivno terapijo in Društva za medicinsko hipnozo.

Za individualno psihoterapevtsko svetovanje boste odšteli 70 EUR (50 minut), za partnersko in družinsko psihoterapijo 80 EUR (50 minut), za skupinsko psihoterapijo 30 EUR (90 minut). Nudijo tudi storitev psihološkega testiranja, za kar je potrebno odšteti med 60 in 80 EUR. 

Brst Psihoterapija - Branka Strniša

5. Barbara Repine Zupančič in Marjan Zupančič

Barbara Repine Zupančič je transakcijsko analitična psihoterapevtka in integrativna psihoterapevtka. Marjan Zupančič je integrativni psihoterapevt. Sta par, a delujeta ločeno.

Nudita individualno psihoterapijo, kjer traja srečanje 60 minut (60 EUR) in terapijo za par ali družino, kjer srečanje traja 80 minut (80 EUR). 

6. Psihoterapija Vizija - Ula Gojo

Psihoterapija Vizija - Ula Gojo

V Psihoterapiji Vizija, boste sodelovali z Ulo Gojo, ki je specializantka transakcijsko analitične psihoterapije. Diplomirala je na renomirani Univerzi Sigmund Freud v Ljubljani, dodatno izobraževanje pa je opravljala tudi na Inštitutu za integrativno psihoterapijo in svetovanje.

Ob delu še dodatno opravlja izobraževanje iz psihoterapije otrok in zvočne terapije. Je članica številnih nacionalnih in mednarodnih organizacij in združenj za psihoterapijo. Za uvodni razgovor boste odšteli 25 EUR, za vsako nadaljnjo individualno srečanje pa 50 EUR, ki se ga lahko udeležite v živo ali online. Nudi tudi psihoterapijo otrok in mladostnikov, za kar je potrebno odšteti 50 EUR. 

7. Mateja Košnik

Mateja Košnik je specializantka psihoterapevtske znanosti in univerzitetni diplomirani psiholog. Po končani izobrazbi na Filozofski fakulteti v Ljubljani je študij nadaljevala na priznani Univerzi Sigmund Freud in zaključila štiriletno izobraževanje - smer analitična psihologija. Je članica Slovenskega združenja za analitično psihologija (SZAP).

Predlagano: Kaj je analitična psihoterapija?

Psihoterapijo izvaja v slovenskem in angleškem jeziku. Nabor storitev in cene niso znane.

8. Psihoterapija izven Kranja

V kolikor s predlaganimi ponudniki v Kranju niste zadovoljni, si lahko ogledate ponudnike psihoterapevtskih storitev v katerem izmed bližnjih mest:

  1. Ljubljana 
  2. Radovljica 
  3. Domžale 

Ponujamo vam tudi možnost izbire psihoterapije na daljavo oziroma online psihoterapije z našimi najboljšimi psihoterapevti v Sloveniji. Za uvodno srečanje preko spleta nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca in v najkrajšem možnem času vas bomo povezali s katerim izmed naših priznanih psihoterapevtov.

Zemljevid Kranj

Ste v duševni stiski in potrebujete terapevta v Kranju?

Oddajte povpraševanje in diskretno vas bomo povezali z zanesljivim psihoterapevtom.

Odgovorili bomo v roku 2-3 ur.

Avtorica objave: Ana Kastelic, BA. pth.

Deli objavo z nekom, ki jo potrebuje

Psihoterapija Spoznaj

Vse pravice pridržane © 2023 Psihoterapija Spoznaj