Objavljeno: April 12, 2022
Posodobljeno: Januar 9, 2023

Psihoterapija Maribor

Psihoterapija Maribor

Objavljamo seznam devetih preverjenih psihoterapevtov, ki so vam na voljo v Mariboru.

Hitri seznam

1. Ana Kastelic

Ana Kastelic Psihoterapevtka v Mariboru (psihoterapija Maribor)

Ana Kastelic je specialistka sistemske psihoterapije in direktorica spletnega portala spoznaj.si. Na Univerzi Sigmunda Freuda v Ljubljani je končala študij psihoterapevtske znanosti in trenutno nadaljuje z magistrskim študijem.

Ana je usposobljena za tehnike terapije s čuječnostjo ter ima izkušnje z delom z otroki, tudi z otroki z motnjami avtističnega spektra.

Preberi več: Kaj je čuječnost?

Je članica Evro pske zveze za družinsko psihoterapijo (EFTA) in se drži strogega etičnega kodeksa. V prostem času Ana uživa v pohodništvu z družino in psom. Ceni samospoznavanje in osebnostno rast, zato je opravila več let individualne terapije.

Zemljevid Maribor

Ste v duševni stiski in potrebujete terapevta v Mariboru?

Oddajte povpraševanje in povezali vas bomo z enim izmed naših preverjenih psihoterapevtov

Odgovorili bomo v roku 2-3 ur.

2. Mastervita - Helena Hošpel

Helena Hošpel

Helena Hošpel je certificirana praktikantka transakcijske analize in trenutno zaključuje magistrski študij psihoterapevtske znanosti na Univerzi Sigmunda Freuda Dunaj-Ljubljana. Prav tako je magistrirala iz socialne gerontologije. Helena ponuja individualne terapije in terapije za pare po 70-90 EUR za 45 minut.

Vse o psihoterapiji: Kaj je psihoterapija? 

3. Psihoterapevtska ambulanta Pamina

Psihoterapevtska ambulanta Pamina

Pamina je klinika za duševno zdravje, ki ponuja zdravljenje in storitve za posameznike, pare, družine in skupine. Je podružnica Psihoterapevtske klinike SFU Ljubljana Fakultete za psihoterapevtske vede Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani.


Cene psihoterapevtskega srečanja se v Pamini gibljejo med 50 EUR (individualna psihoterapija) do 70 EUR (partnerska psihoterapija). Udeležite se lahko tudi skupinske psihoterapije – kjer tematska skupinska srečanja potekajo 1-krat tedensko.


Predlagano: Kaj je partnerska psihoterapija?

4. Don Bosko

Don Bosko

Don Bosko psihoterapevtski center ponuja relacijsko družinsko terapijo posameznikom, parom in družinam, ki se soočajo s stiskami ali osebnimi težavami. Storitve vključujejo enkratna terapevtska srečanja, terapevtski proces, družinsko terapijo, individualno terapijo in zakonsko terapijo


Predlagamo: Psihoterapija za otroke 


Terapevtski proces je sestavljen iz 12 tedenskih srečanj, od katerih vsako traja 50 minut. Cene se gibljejo od 40 do 70 EUR na srečanje.

5. Katja Hebar

Katja Hebar

Katja Hebar je psihologinja in študentka integrativne relacijske psihoterapije na Inštitutu za integrativno psihoterapijo in svetovanje. 


Predlagano: Kaj je integrativna psihoterapija?


Opravila je tudi usposabljanje iz mediacije, transakcijske analize in različne tečaje za delo z ljudmi v duševni stiski. Katja pri svojem delu izvaja psihološko svetovanje ter vodi preventivne delavnice in usposabljanja. V prostem času uživa v naravi, športu, jogi in branju. 


Katja ponuja uvodne razgovore po 40 EUR, psihološko svetovanje za 45 EUR (50 minut), psihoterapijo az 45 EUR (50 minut), individualne razbremenilne razgovore za 50 EUR (60 minut) in skupinske razbremenilne razgovore za 35 EUR na osebo (90-120 minut).

6. Mentalis

Mentalis psihoterapija

Mentalis je terapevtski center, ki se ukvarja z otroki in odraslimi, ki se soočajo z različnimi stiskami in izgubami. Med ponujenimi storitvami so individualna psihoterapija, partnerska terapija, medicinska hipnoza, brezplačna psihosocialna pomoč za osebe v finančni stiski ter delavnice in usposabljanja. 


V okviru brezplačnega programa Mentalis-UP je na voljo svetovanje posameznikom in družinam v finančnih težavah. 


Začetni razgovori, psihoterapevtska srečanja, seanse po Skypu, srečanja medicinske hipnoze in psihološko svetovanje so na voljo za 50 EUR na 50-minutno srečanje.

7. Psihovital

Psihovital Psihoterapija

Psihovital je psihoterapevtski, svetovalni in izobraževalni center, ki ga vodi izkušena psihoterapevtka dr. Maja Kus Ambrož. Storitve vključujejo družinsko, individualno in partnersko psihoterapijo, skupinsko psihoterapijo, finančno svetovanje in delavnice za podjetja. 


Preberi več: Kaj je družinska psihoterapija? 


Cene srečanj se gibljejo od 50 do 90 EUR za 50-60 minut, pri čemer so na voljo popusti za študente, brezposelne in upokojence.

8. Urban Štiberc

Urban Štiberc

Urban Štiberc je magister psihologije s podiplomskim študijem integrativne psihoterapije. Je član strokovnih združenj in ima izkušnje na področju psihološke diagnostike in svetovanja. 


Urban ponuja uvodna srečanja za 30 EUR in individualna psihoterapevtska srečanja za 50 EUR (50 minut).

9. Psihoterapevtski in psihodiagnostični center Maribor

Psihovital Psihoterapija

Psihoterapevtski in psihodiagnostični center Maribor ponuja vrsto storitev na področju duševnega zdravja, vključno s psihoterapijo, psihološkim svetovanjem, psihodiagnostiko, izobraževanjem, raziskovanjem in preventivo. Center deluje v Mariboru, občasno pa ponuja storitve tudi prek spleta. 


Cene storitev vključujejo uvodni razgovor po ceni 50 EUR, individualno psihoterapijo za 60 EUR (45-50 minut), skupinsko psihoterapijo za 35 EUR (90 minut), partnersko psihoterapijo za 90 EUR (90 minut), psihološko svetovanje za 50 EUR (45 minut) in program kognitivnega treninga za 200 EUR.

Avtorica objave: Ana Kastelic, BA. pth. 

Deli objavo z nekom, ki jo potrebuje

Zemljevid Maribor

Ste v duševni stiski in potrebujete terapevta v Mariboru?

Oddajte povpraševanje in povezali vas bomo z enim izmed naših preverjenih psihoterapevtov

Odgovorili bomo v roku 2-3 ur.

Psihoterapija Spoznaj

Vse pravice pridržane © 2023 Psihoterapija Spoznaj