Objavljeno: April 12, 2022
Posodobljeno: Januar 9, 2023

Psihoterapija Murska Sobota

Psihoterapija Murska Sobota

Objavljamo seznam štirih preverjenih psihoterapevtov, ki so vam na voljo v Murski Soboti.

Hitri seznam

1. Marija Remškar

Marija Remškar Psihoterapija

Marija Remškar je zakonska in družinska terapevtka z naprednim izobraževanjem iz zakonske in družinske terapije ter več kot 10-letnimi izkušnjami pri delu s posamezniki, pari in družinami. 


Vse o psihoterapiji: Kaj je psihoterapija?  


Uporablja kombinacijo relacijske družinske terapije ter tehnik čuječnosti in kognitivno vedenjske terapije, da bi svojim strankam pomagala raziskati njihove izkušnje, čustva, misli in vedenje ter si prizadevati za pozitivne spremembe. 


Je članica Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije in Društva za ravijanje čuječnosti, redno pa se vključuje v supervizijo pri Janji Frelih Gorjanc in Dr. Rachel Novšak. Leta 2017 je prejela naziv zakonska in družinska terapevtka.


Izboljšajte vaše razmerje: Kaj je zakonska psihoterapija? 


Marija ponuja individualno terapijo za 60 EUR na uro, partnersko in družinsko terapijo za 70 EUR na uro ter enkratno svetovanje za 70 EUR na uro.

Zemljevid Murska Sobota

Ste v duševni stiski in potrebujete terapevta v Murski Soboti?

Oddajte povpraševanje in diskretno vas bomo povezali z zanesljivim psihoterapevtom.

Odgovorili bomo v roku 2-3 ur

2. Erna Lülik

Erna Lülik Psihoterapija

Erna Lülik je strokovnjakinja za psihoterapijo, ki terapije izvaja že 21 let. Usposabljala se je za transakcijsko analizo in si trenutno prizadeva postati svetovalka za transakcijsko analizo. 


Predlagano: Kaj je transakcijska analiza? 


Pridobila si je tudi pedagoško izobrazbo in se dodatno izobražuje na področju psihoanalize. Erna izvaja individualne terapije in terapije za pare ter ima izkušnje s terapijo s konji za otroke. 


Dela pod supervizijo Janka Bohaka ter transakcijskih analitikov Zorana Milivojevića in Ivane Mandarić, trenutno pa deluje kot psihoterapevtka v centru Živa v parku. Erna lahko izvaja terapije v slovenskem in nemškem jeziku.

3. AZKP – Ambulanta za klinično psihologijo

AZKP – Ambulanta za klinično psihologijo in psihoterapijo

Ambulanta za klinično psihologijo je zasebna psihološka klinika v Sloveniji, ki se ukvarja z otroki, mladostniki, starši in mladimi odraslimi z različnimi razvojnimi, vzgojnimi, čustvenimi, učnimi, psihosocialnimi in drugimi težavami. Kliniko vodi Marjeta Orešnik Žalig, diplomirana psihologinja in specialistka klinične psihologije. 


Storitve AZKP vključujejo diagnostične preglede, preventivne preglede, psihoterapevtsko obravnavo, svetovanje staršem in sodelovanje z drugimi ustanovami. Za obiske so potrebne napotnice in kartica zdravstvenega zavarovanja. 


Predlagano: Psihoterapija za otroke


Čakalna doba za klinično psihološko diagnostiko in sistematični psihološki pregled je 0-120 dni, čakalna doba za psihološko svetovanje in psihoterapevtsko obravnavo pa 0-240 dni.

4. Psihoterapija UP – Natalija Vukan

Psihoterapija UP – Natalija Vukan

Natalija Vukman je specialistka integrativne psihoterapije na Inštitutu za psihoterapijo in svetovanje - IPSA v Ljubljani. 


Po izobrazbi je diplomirana filozofinja, opravila pa je tudi izpopolnjevanja iz čuječnosti, transakcijske analize, biblioterapije in Brainspottinga. 


Preberi več: Kaj je čuječnost?


Je članica SINTE (Slovensko društvo za integrativno psihoterapijo in transakcijsko analizo) in SKZP (Slovensko krovno združenje za psihoterapijo). Natalija je pri svojem delu zavezana načelom zaupnosti. Cena ene ure psihoterapije je 55 EUR.

Avtorica objave: Ana Kastelic, BA. pth. 

Deli objavo z nekom, ki jo potrebuje

Zemljevid Murska Sobota

Ste v duševni stiski in potrebujete terapevta v Murski Soboti?

Oddajte povpraševanje in diskretno vas bomo povezali z zanesljivim psihoterapevtom.

Odgovorili bomo v roku 2-3 ur

Psihoterapija Spoznaj

Vse pravice pridržane © 2023 Psihoterapija Spoznaj