Objavljeno: April 15, 2022

Posodobljeno: Januar 8, 2023

Psihoterapija Nova Gorica

Objavljamo seznam petih preverjenih psihoterapevtov, njihovih storitev in cen, ki so vam na voljo v Novi Gorici.

Hitri seznam

1. Manca Jarc

Manca Jarc Psihoterapevtka

Psihoterapevtka z bogatimi delovnimi izkušnjami v Kliničnopsihološki ambulanti za otroke in mladostnike ZD Žalec, vrtcu v Ivančni Gorici, Mladinsko klimatskem zdravilišču Rakitna, Osnovni šoli Danila Lokarja Ajdovščina.

Vse o psihoterapiji: Kaj je psihoterapija?

Po izobrazbi je univerzitetna diplomantka psihologije in specializantka psihoterapije - smer integrativna transakcijska analiza.

Predlagano: Kaj je transakcijska analiza?

Nudi storitev individualne psihoterapije za odrasle in mladoletne. V obeh primerih traja srečanje 60 minut, za kar boste odšteli 60 EUR. Izvaja tudi delavnice za posameznike, podjetja in zavode. Srečanja so možna v Novi Gorici, Kopru, Ljubljani ali preko spleta.

Nova Gorica Zemljevid

Ste v duševni stiski in potrebujete terapevta v Novi Gorici?

Oddajte povpraševanje in diskretno vas bomo povezali z zanesljivim psihoterapevtom.

Odgovorili bomo v roku 2-3 ur

2. Judita Mišič

Judita Mišič Psihoterapevtka

Psihoterapevtka z 19 let delovnih izkušenj na področju pomoči posameznikom, nudi storitve individualne psihoterapije, kjer cena srečanja znaša 65 EUR (60 minut) ali 90 EUR (90 minut) in partnerske oziroma družinske psihoterapije, kjer bo potrebno za srečanje odšteti 70 EUR (60 minut) ali 130 EUR (120 minut).

Izboljšajte svoje razmerje: Kaj je partnerska terapija?

Po izobrazbi je univerzitetna diplomirana psihologinja, zaključen pa ima tudi 5-letni program integrativne psihoterapije na Fritz Perls inštitutu. Leta 2011 je pridobila Evropsko in Slovensko diplomo iz psihoterapije. 

3. Ana Bratina

Judita Mišič Psihoterapevtka

Ob 10 letnem delu kot svetovalna delavka v šolskem centru Nova Gorica, opravlja Ana Bratina tudi storitve individualne psihoterapije (45 minut, 60 EUR) in skupinske psihoterapije oziroma družinske psihoterapije (60 minut, 70 EUR).

Je certificirana integrativna psihoterapevtka z zaključeno izobrazbo na inštitutu IPSA in študija pedagogike na Filozofski fakulteti. Za zgotavljanje kvalitete nudenja storitev se redno udeležuje predavanj in seminarjev na teme problematike otrok in mladostnikov.

4. Lanimaj - Katja Kozlovič

Lanimaj - Katja Kozlovič

Psihoterapevtka Katja Kozlovič nudi 15 minutni brezplačni psihoterapevtski posvet, kjer bosta skupaj ugotovila kakšne so vaše želje in potrebe.

Obiščete jo lahko za individualno, partnersko in družinsko terapijo. Nudi tudi psihoterapijo za otroke in mladostnike in igralno terapijo za otroke. Dogovorite se lahko tudi za termin psihoterapije na daljavo.

Gospa Kozlovič je po izobrazbi diplomirana pedagoginja z bogatimi izkušnjami dela z ljudmi in mladostniki. Za srečanje se lahko dogovorite v Izoli, Kopru in Novi Gorici.

5. Psihoterapija Božič - Tina in Samo Božič

Judita Mišič Psihoterapevtka

Psihoterapevt Samo Božič je specializirani telesni terapevt po metodi Core Energetics. Skupaj s Tino Božič nudita storitve osebnega svetovanja, psihoterapije in skupinskih terapij. Njuna psihoterapevtska praksa vam bo pomagala pri razrešitvi notranjih stisk in boljšemu poznavanju samega sebe.

Delujeta samoplačniško, cene niso znane. Prvo srečanje traja 90 minut, katerega namen je spoznavanju vaših želj, ki bi jih radi dosegali pri sebi ali v odnosih z drugimi.

6. Psihoterapija izven Nove Gorice

V kolikor s predlaganimi ponudniki v Novi Gorici niste zadovoljni, si lahko ogledate ponudnike psihoterapevtskih storitev v katerem izmed bližnjih mest:

  1. Ajdovščina  
  2. Koper  
  3. Izola  

Ponujamo vam tudi možnost izbire psihoterapije na daljavo oziroma online psihoterapije z našimi najboljšimi psihoterapevti v Sloveniji. Za uvodno srečanje preko spleta nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca in v najkrajšem možnem času vas bomo povezali s katerim izmed naših priznanih psihoterapevtov.

Ste v duševni stiski in potrebujete terapevta v Novi Gorici?

Oddajte povpraševanje in diskretno vas bomo povezali z zanesljivim psihoterapevtom.

Odgovorili bomo v roku 2-3 ur

Avtorica objave: Ana Kastelic, BA. pth. 

Deli objavo z nekom, ki jo potrebuje

Psihoterapija Spoznaj

Vse pravice pridržane © 2023 Psihoterapija Spoznaj