Objavljeno: April 8, 2022

Posodobljeno: Januar 8, 2023

Psihoterapija Novo Mesto

Psihoterapija Novo Mesto

Objavljamo seznam treh preverjenih psihoterapevtov, ki so vam na voljo v Novem Mestu.

Hitri seznam

1. Kaja Širok

Kaja Širok Psihoterapija

Kaja Širok je specialistka psihodinamične psihoterapije in certificirana terapevtka metode DEH®, ki je poseben model energijske psihoterapije.

Vse o psihoterapiji: Kaj je psihoterapija?

Trenutno se usposablja tudi na področju kranio sakralne terapije. Ponuja uvodna srečanja, ki so neobvezna in brezplačna ter so namenjena temu, da se stranke in terapevti spoznajo ter se pogovorijo o skrbeh, težavah, željah in pričakovanjih.

Priporočljivo je, da terapevtska srečanja potekajo redno, po možnosti enkrat tedensko, čeprav se pogostost lahko prilagodi potrebam stranke.

Tudi trajanje psihoterapevtskega procesa se načrtuje in prilagaja glede na klientove potrebe, cilje in življenjsko situacijo. Individualna terapevtska srečanja trajajo 50 ali 90 minut in stanejo 50 oziroma 80 EUR. Terapevtske seanse DEH so prav tako na voljo 90 minut in stanejo 80 EUR.

Zemljevid Novo Mesto

Ste v duševni stiski in potrebujete terapevta v Novi Mestu?

Oddajte povpraševanje in diskretno vas bomo povezali z zanesljivim psihoterapevtom.

Odgovorili bomo v roku 2-3 ur

2. Janja Javoršek

Janja Javoršek Psihoterapija

Janja Javoršek je univerzitetna diplomirana psihologinja in psihoterapevtka, ki nudi individualno strokovno psihološko svetovanje in psihoterapijo odraslim, starejšim mladostnikom in staršem, ki vzgajajo otroke.

Predlagano: Psihoterapija za otroke

Sedež ima v Novem Mestu, ponuja pa tudi možnost spletne psihoterapije.

Trajanje obravnave je odvisno od narave težav in se lahko giblje od kratkotrajnih svetovalnih srečanj (običajno 10-14 srečanj) do daljše, bolj poglobljene psihoterapevtske obravnave. Srečanja potekajo v središču Novega Mesta, cene storitev pa niso navedene.

3. dr. Nataša Rijavec Klobučar

dr. Nataša Rijavec Klobučar Psihoterapija

Dr. Nataša Rijavec Klobučar je zakonska in družinska terapevtka z 20 leti izkušenj pri delu z ljudmi. Je doktorica znanosti in izvaja individualno, partnersko in družinsko psihoterapijo


Izboljšajte razmerje: Kaj je partnerska psihoterapija?
 

Predavala je tudi predmeta Supervizija dela z zakonci in družinami na Teološki fakulteti Univerze v Ljubljani in Andragoško svetovanje na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani.

Objavila je več kot 300 člankov in kot raziskovalka sodelovala pri projektih, povezanih s spoprijemanjem z ločitvijo ter reševanjem fizičnega in spolnega nasilja. dr. Rijavec Klobučar je trenutno programska vodja v Društvu Srečanje in izvaja psihoterapijo v svoji ustanovi.

Za uvodni psihoterapevtski razgovor boste odšteli 50 EUR, za vsako nadaljnjo terapevtsko uro pa 40 EUR (60 minut).

Avtorica objave: Ana Kastelic, BA. pth. 

Deli objavo z nekom, ki jo potrebuje

Zemljevid Novo Mesto

Ste v duševni stiski in potrebujete terapevta v Novem Mestu?

Oddajte povpraševanje in diskretno vas bomo povezali z zanesljivim psihoterapevtom.

Odgovorili bomo v roku 2-3 ur

Psihoterapija Spoznaj

Vse pravice pridržane © 2023 Psihoterapija Spoznaj