Uredniški postopek

"Duševno zdravje je prav tako pomembno kot telesno zdravje, zato ga moramo začeti tako tudi obravnavati." - Lady Gaga

Dobrodošli na uredniški strani spletnega mesta spoznaj.si - vašega vira zanesljivih, z dokazi podprtih informacij o duševnem zdravju in psihoterapiji.

V Psihoterapija Spoznaj si prizadevamo pomagati ljudem razumeti in izboljšati njihovo duševno zdravje. Verjamemo, da je znanje moč in da lahko z zagotavljanjem dostopa do najnovejših raziskav in najboljših praks na področju psihoterapije našim bralcem omogočimo, da prevzamejo odgovornost za svoje duševno počutje.

Da bi zagotovili natančnost in zanesljivost naših vsebin, upoštevamo stroge uredniške standarde. Objavljamo samo članke, ki jih napišejo strokovnjaki s tega področja in temeljijo na najnovejših znanstvenih raziskavah.

Naša uredniška ekipa pred objavo vsakega članka skrbno pregleda in oceni raziskave, ki stojijo za njim, poleg tega pa imamo tudi ekipo uglednih in preverjenih zdravnikov in specialistov, ki pregledajo naše članke, da bi zagotovili njihovo točnost in skladnost s trenutnimi najboljšimi praksami na tem področju. Prednost dajemo študijam, ki so bile izvedene s strogimi znanstvenimi metodami in objavljene v uglednih revijah.

Poleg tega si prizadevamo za jasno in jedrnato predstavitev naših vsebin, tako da so dostopne in uporabne tako laikom kot tudi strokovnjakom.

Zavedamo se, da je svet psihoterapije lahko zapleten, zato smo predani temu, da našim bralcem pomagamo, da se v njem samozavestno orientirajo. Ne glede na to, ali ste strokovnjak za duševno zdravje, ki želi biti na tekočem z najnovejšimi raziskavami, ali nekdo, ki išče informacije in podporo na svoji poti do duševnega zdravja, upamo, da vam bo naša spletna stran služila kot dragocen vir.

Zahvaljujemo se vam, da ste izbrali spoznaj.si kot zanesljiv vir informacij o psihoterapiji.

Preberite naše
znanstveno podprte objave

Kaj je depresija?

Kaj je depresija?  

Odkrijte učinkovite načine za obvladovanje in zdravljenje depresije

Zakaj partnerji varajo?

Zakaj partnerji varajo?

Vse o nezvestobi in kako odpraviti bolečino zaradi prevare v vašem odnosu

Kaj je anksioznost?

Kaj je anksioznost?

Naučite se učinkovitih tehnik za obvladovanje anksioznosti oziroma tesnobe

Je vajino razmerje hladno?

Je vajino razmerje hladno?

Vse o partnerskem odnosu, pomenu komunikacije in pogostih vzrokih toksičnega razmerja

Kaj je psihoterapija?

Kaj je psihoterapija?

Pridobite samozavedanje čustev in osebnostno rast s psihoterapijo

Ste se znašli
v duševni stiski?

Psihoterapija vam lahko zagotovi podporo in orodja, ki jih potrebujete za obvladovanje čustev in izboljšanje splošnega počutja.

Odgovorili bomo v roku 12-24 ur.

Psihoterapija Spoznaj

Vse pravice pridržane © 2023 Psihoterapija Spoznaj